tisdag 30 december 2008

Gott Nytt År

Vill med detta inlägg, som (troligen) blir det sista för 2008, önska alla ett underbart gott nyår!

Har knåpat ihop en evighets födelsedagskalender. Tänkte att jag kanske skulle ge bort den i morgon men jag vet inte nu.... nu tycker jag det känns knepigt på ngt vis. hm... får se hur det blir.
Har i princip norpat hela iden eftersom jag inte visste hur lång tid den skulle ta att göra. Men har en massa egna ideér på hur den kan varieras.
Det var ett evigt pillande att få till kalenderbladen i datorn, jag gjorde dem i power point.









Nu önskar jag alla kära blogggäster ett
GOTT NYTT ÅR!
Var rädd om er & tusen kramar från mig.













tisdag 23 december 2008

Grattis till mig!!



Mitt första & säkert det snyggaste födelsedagskortet jag kommer att få. Eller hur?

Såklart av underbara vännen Mia, som överträffar sig själv varje gång. Helt enkelt fantastiskt vackert! Mia kikade in en kvickis idag med paket (2 st!!!!) och detta kort som är som en liten underbar mörk chokladpralin.


I paketen?? jo tro om jag studsade upp å ner... sagaforms underbara jullykta som jag sucktat på sen i fjol faktiskt och en liten underbart skramlande plåtask med vackra nålar. Som ni kan se ett prov av på kortet.


Om ni inte vet det vid detta laget så ÄÄÄÄLSKAR jag paket. Jag älskar även att ge bort paket och helst när man kan hitta det dära paketet som mottagaren inte hade förväntat sig och som hittar helt rätt i hjärtat. Och tro hur mycket jag då äääälskar när någon annan har ansträngt sig för att hitta det där lilla extra till mig, I LÖÖÖÖÖÖV IT. Det är som små blomsterplanteringar i min själs trädgård.... åhhh jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att ni ska förstå hur mycket jag uppskattar det. Och det behöver inte... el rättare sagt det ska inte vara summan som är överdådig utan det kan vara det minsta lilla paket som bara blir sååå rätt.


Och idag kan jag lova att Mia hittade rätt.... *tår* ... så om jag var sparsmakad i min glädjeyttring när jag fick paketet så hoppas jag det framkommer här hur innerligt tacksam jag är och får jag inget annat så skulle jag vara heeelt nöjd.


Tusen kramar till er mina vänner som anstränger er att göra mig glad och för att hitta det som sår en extra blomma i min själs trädgård.


Kram //e


Absolut sista julkortet

Mitt absolut sista julkort blev såhär. Gick till en vän som har kommit att betyda oerhört mycket. Puss på dig =).

Det var dock min första målning med distresserna. Sen har jag lekt lite med plast i olika former för att testa ngt nytt. Har laminerat in glitter och sedan stansat ut blommor ur det. Tagsen är gjorda i krympplast som är ett fantastiskt roligt material.

I morgon fyller jag 33 år och måste summera detta året som en fantastisk vändning för mig och nu blickar jag bara frammåt och väntar med spänning på vad det 34:de året ska ge.
En sak som ska bli kul det är att utvecklas å utmanas inom scrappningen, för det kommer definitivt att fortsätta vara en stark hobby. (fasiken vore väl annars med alla saker som man köpt på sig detta år... ;) *skratt* )

Med detta tackar jag er med min allra varmaste och innerliga kram för ert intresse av min blogg och en extra kram till er som skriver sådana fantastiska kommentarer. Det är små guldkorn som ger ett extra skimmer i mitt liv. Tack tack å tusen TACK


Från mig till alla er en riktigt GOD JUL

måndag 22 december 2008

Grattiskort mitt i julstök

mitt i allt julstök så skulle det tillverkas ett grattiskort till en 4 åring... och skulle jag ha någon chans att han ens tittar på kortet så är det nog bäst att det är coolt.
Ja nu vet jag inte om det blev såååå coolt. Det var ett snabbkort som behövde bli klart på studs så inte någon tid till att filosofera nge mycket. Såhär blev det iaf och killen kikade iaf på kortet innan han kastade sig över paketet. Och när pappan sa; men Linus, kika vilket häfftigt kort!! så frångav sig pojken en lite grymtning. =)

Inatt har underbar inbäddande snö fallit och skänkt mitt sinne ännumera julefrid.

Nu är det bara två dagar kvar tills födelsedagskalas... =) ja justja osså var det dära...hm vad kallas det nu... ståhejet som brukar förekomma på min födelsdag.... JULAFTON!!! Jag älskar min födelsedag, kan man fylla år på en bättre dag? Alla fina ljus, alla glada, god mat med tjocka släckten, paket paket paket åh inte bara paket till mig utan ALLA får paket... så borde alla födelsedagar vara... hihi

Julkram på er allihopa. //e

torsdag 18 december 2008

"mjölkkartong"

Har testat att vika en gammeldags mjölkkartong, de har jag sedan fyllt med godis (glögghjärtan) och tanken är att de ska ges till sonens fröknar (om han nu är frisk i morgon).
Jag har liftat iden till att blanda snöflingor och blommor av en tjej som heter Emma, det var riktigt coolt.

Tro vem jag ska ge dom till om inte killen blir frisk?

Nu är det 7 dagar kvar .... till min födelsedag... hihihi. =)

Kramiz //e










måndag 15 december 2008

tändsticksask/ar

Har knåpat ihop en tändsticksask, el rättare sagt är det fyra små som jag lagt ihop mellan tunn kartong. Ibland stör jag mig på att en vanlig hushållsask är fär liten för ett fint stämpelmotiv, och detta var ju en utmärkt lösning på det. Tycker ni inte?

Har ääääntligen tagit mig tid att måla en dreamy tilda som jag bara älskar. Så användbar. Grått och blått var en ny kombination som blev rätt så snyggt. Satte inte på ngn text för jag ville inte begränsa det till bara jul el nyår (jag tror att jag ska ge bort den i nyårspresent)... nu kanske man kan ha den lite längre över vintern...

Kram på er //e



lördag 13 december 2008

Äntligen... & mammas födelsedag




Äntligen kommer ett nytt inlägg... tjohoo.
Min älskade mamma fyller år idag, men hon & pappa firar den i thailand... (blää taskmörtar) ;)
Hur som haver så är jag så trött på ett minialbum jag håller på poa med, som egentligen skulle ha måsta postats i veckan som varit, så jag var så illa tvungen att göra något annat och då blev det detta enkla kort.
Min mamma fullkomligen älskar orkideér, sist hon var i thailand och förälskade sig i landet så kom hon hem med massor av orkideéstänglar... i underbara massa färger.
Så när jag såg denna ide till att göra egna orkideér i papper så var det bara ett måste. Hittade idén till dem hos Marie som enligt mig skapar helt underbara alster.
Nu önskar jag bara att jag köpte den dära wellumtejpen... mutter, men jag kanske ska täcka limpluttarna med ett band el så... ??
Härlig luciahelg på er. //e

fredag 5 december 2008

Mormors Julkort


Jag har liftat ett kort från en tjej som kallas asamia, jag hade helt enkelt inge egna bra ideér på kort.
Jag testade att måla med mina nya distressfärger å jag är så j---la missnöjd. Jag känner mig så begränsad i mina kunskaper när jag inte kan få till det, för jag kan absolut inte skylla på färgerna, det har jag juh sett.
I övrigt så gillar jag kortets upplägg och pappret... underbara tildas julpapper... de är lövlie.
Sen om jag ska fortsätta gnälla så fick jag ett plötsligt inlägg att jag skulle dit med lite gloss för att få bättre effekt på skuggorna osv... mutter.
Jaja, ett kort är det iaf och jag ska skicka det till min älskade mormor som jag inte får träffa i jul.
Kram på er alla //e

tisdag 2 december 2008

Till min vän...

Jag har altrat en bok till en vän, den är egentligen tom förutom en massa tänkvärda ord jag proppat in i den. Men tanken är att hon ska använda den till att skriva ner allt hon har att vara tacksam över och annat som hon själv väljer såklart, bara för att själv minnas allt det braiga i livet när det ibland känns tungt.

Nu såhär efteråt ångrar jag att jag inte fyllde i sinnesrobönen jag en gång lärt mig.... attans. Kanske kan efter tillägga. =)

Gud, ge mig sinnesro att accepteradet jag inte kan förändra,mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Jag hoppas att boken träffar rätt i hjärtat för den är gjord rakt ifrån mitt.

All kärlek till dig vännen //e



måndag 1 december 2008

Ia: skolljus


Min dotter kom hem idag överlycklig för de skulle få ha en egen liten ljusstake på skolbänken att tända en stund varje morgon. Den skulle vara liten så att de kan stoppa undan den i bänken och såklart så kan inte en scrappande mamma bara ta en ikea ljuslykta å skicka med dottern. Ner i källaren leta en lämpligt glas och sedan dekorera lite fint.
Jag testade här att göra en "fusk" rosett som jag sett beskrivning på någonstans, mycket smidigt. Sedan fick jag användning för de söta små pärlhjärtarna som jag inhandlade häromveckan. Dottern älskar när det är lite tjusigt å gulligt sådär
så på med band, pärlfloss, det rosa/röda tildapapper, som är lite gulligt tycker jag, till en tags och sedan en mirabyll biljett med ändrad text. Istället för "I väntan på tomten" blev det "I väntan på jullov".
Jag blev riktigt nöjd och dotterns: ÅÅÅHHH gav ett gott betyg.
Mysig advetsvecka på er. //e