onsdag 8 oktober 2008

Namnskylt





Till helgen är höstens stora scrapevent i stan, Scrapmässa på Nolaskolan. Jag börjar längta så smått. Men puh känns som om det är mycket att förbereda, fast jag har egentligen nyss tagit beslutet att jag inte ska förbereda så mycket utan bara se vad som händer då.
I alla fall så ska man gärna ha namnskylt på sig eftersom det kommer att vara 80 scrappare och pärlare där. Detta blev årets namnskylt och jag är extra nöjd med biljetterna i miniformat (pillgöra helt i min smak), tycker själv de blev så söta.
Glöm inte att lämna en kommentar el två innan du går igen.
Kramar


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser super bra ut tycker jag i alla fall men vat vet jag jag är ju inge proffs på det.

Anonym sa...

Åh den var superfin....ja man kanske måste sätta fart med namnskylten! Tack för påminnelsen!
Krameli kram!!!

Jessica sa...

Det finns ett ord som kan beskriva både skylten och personen och det är såå FIN !! För mig är det fortfarande oförståligt att det går att göra så fina grejer. Jag blir lite sugen på att försöka..;) vi ses ikväll vi jag hoppas =)

Teres sa...

Vilken fin skylt som du har gjort:) Håller med att biljetterna är hur söta som helst.

Jösses imorgon bär det av... Måste erkänna att det är med längtan, fasan, oro, ångest och en rejäl dos glädje som jag ser fram emot den stora pysselträffen.

Borde också börja med en namnskylt och packa lite. Min ångest sätter stopp för att göra det jag "borde". Nåja det får gå som det går.....iväg ska jag bara;)

Mirabyll sa...

Åh va fin! Allt blir sötare i miniformat! Ha en bra dag! // Mirabyll