tisdag 29 september 2009

Mappkort

Ett enkelt mappkort, ingen vikning eller ngt, enkelt va? Har knåpat ihop egna rönnbär (hoppas det synns att det är rönnbär) och egna rönnbärsblad som jag skurit ut i sillen. De nyinköpta höststämplarna från Lajbans är helt underbara...löv them!

Baksidan på tagsen för givaren att skriva på.
Bilden blev lite suddig men det får gå ändå.

Kram på er.


Posted by Picasa

söndag 20 september 2009

Detta är ett av kortet jag knåpade ihop på pysselträffen på bruksgodset. Egentligen var det tänkt till en scrappande vän som genomgått en pärs här i veckan men jag blev sjuk å eländig och fick inte till insidan så kortet kom sig aldrig iväg...:( Och nu känns det bara dumt, får hitta ett annat tillfälle det passar till.
Visst är motivet helt underbart. Har hittat coloringbilder med precious moments motiv, helt gratis att ladda hem. Tycker dom är sååå söta.

Här vankas det kycklinggratäng liknande den vi bjöds på just bruksgodset fast a´la erica style och lyxig chokladkolapaj till efterätt.

Önskar er en underbar söndag därute i scrapvärlden. =)

Posted by Picasa

fredag 18 september 2009

Årets första julalster

På en av veckans många surfingrundor (finns vissa men ack så få fördelar med att vara hemma å sjuk) dök jag på en räkna-ner-till-jul-kalender.... åååooiii... vad kugghjulen sattes i spinn. Detta är min version av räkna-ner-kalendern.

Ja, jag vet, lite tidigt men när inspirationen sätter igång är det bara att följa med. Tidigare under hösten fick jag en idé att sätta tomteluvor på de superfina Rachel Ann-ugglorna... visst blev det fint. (skulle varit fint med röda men tyckte inte de passade in i färgställningen här, får bli röda en annan gång)
Jag valde att ha siffror upp till 29, tycker inte man behöver räkna ner mycket tidigare än så... men vad vet man, barnen kanske inte håller med...hihi. Tänkte inte på att fota baksidan för att visa ställningen som den står mot, men man kan juh välja att hänga den på väggen oxå om man vill. Jag gjorde som en trekant bara som den lutar mot.

Passar på att önska alla en trevlig helg. =)


Posted by Picasa

tisdag 8 september 2009

Här kommer dopkort nummer 2. Ville inte använda samma stämpel som på det förra, inte för att paren känner varandra men bara trist att göra samma, därför blev det ett lite annat stuk på detta kortet.

Har börjat jobba så jag har inte samma tid att sitta med korten nu men jag hoppas inte att det syns. ;) Nu börjar Idol så jag måste snabba mig iväg...

Kram på er


Posted by Picasa

söndag 6 september 2009

Min syster har beställt inte bara ett utan två dopkort... här kommer det första. Är lite missnöjd med balansen på kortet och har pillat å ändrar massor med gånger men får inte till det bättre än såhär. Nu hoppas jag bara att de stavar Klara med K och inte med C... det blir jobbigt annars, ngt jag såklart kom på nu efteråt annars skulle jag såklart frågat innan.

Denna helgen vaknar jag tydligen tidigt om mornarna, och speciellt idag, så jag har hunnit baka amerikanska chokladmuffins, scrapa, duscha, fota å säkert lite till oxå som jag glömt... och klockan är bara 9.30. Det är en härlig start på en söndag tycker jag.

Kram på er.

Posted by Picasa

onsdag 2 september 2009

Grattiskort

Makens farmor fyller idag 84 år, tänk 84 år... det är jag om jag lever i 51 år till. Jag som tycker jag levt länge länge redan nu... 51 år till *skakar huvet*.

Självklart var scrapfingrarna framme och knåpade ihop ett kort. Har verkligen försökt tänka lite mer vintage, vet inte om det lyckades så värst men det var roligt iaf.


Det var mycket svårt att inte jobba med ett stämpelmotiv men jag hade inget som passade stilen så jag körde utan.
Som av en händelse så damp lite nya blommor ner i brevlådan idag så jag var illa tvungen att klämma dit en infärgad gardenia.

Nu ska jag njuta en stund i soffan utav tystnaden. Är fruktansvärt trött efter min första arbetsdag på ny arbetsplats, sen en eftermiddag med fullt spring här hemma, middag och sen firande av födelsedagsbarnet. Dessutom börjar jag 6.30 ... på morgonen!! i morgon... =)

Kram på er därute och glöm inte att det finns ingen annan som DU!


Posted by Picasa