måndag 22 mars 2010

Beställningskort

Här kommer ett till beställningskort. Detta var till Monica, mamman till Felicia, som fick det förra kortet. Detta stämpelmotiv är målat med Tombow-pennorna (det förra kortets motiv var målat med Polychromos-pennor och MPC teknik)... det blir så otroligt stor skillnad att måla med de olika teknikerna så jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Bestämmer mig för att jag gillar båda på olika sätt. =)
Gillade färgkombinationen creme och ljusblått, blir vårigt och fint.

Ta hand om er och varandra.

Posted by Picasa

söndag 14 mars 2010

Grattis Felicia


Har fått äran att skapa ett grattiskort till en liten tjej som fyller 2 år. Sött, gulligt och såklart det bästa ROSA!!

Scrappningen får inte så mycket tid just nu, men när jag gör det så känner jag hur mycket jag älskar det. Men lite ovan och klumpig känner man sig allt när man väl sätter sig ner och pysslar en stund. ;)

Livet leker och jag njuter allt jag bara kan. Jag känner mig stolt och överväldigad när jag vet att jag har gjort så att det är såhär, jag har valt och aktivt skapat mig denna tillvaron... det är stort och det bästa är att jag är närvarande och upplever det just här och just nu.

Lev livet och gör allt du kan för att uppleva varje känsla, varje människa, varje intryck, varje samtal, varje beröring och vartenda litet andetag av den enkla andledningen att dom kommer aldrig någonsin åter.

love ya

Posted by Picasa